Iedereen kent het denk ik wel. Wallen, droge lippen, onzichtbare wenkbrauwen en niet te vergeten de vlekjes op je huid. Ja we kunnen er niet omheen, niet iedereen heeft dit graag. Hiervoor hebben we allemaal wondermiddeltjes namelijk make-up. Ontdek in deze blog welke make up je het beste kunt gebruiken voor je problemen.

Concealer als make up

Concealer gebruik je om je wallen weg te werken, maar ook kan je het gebruiken om vlekjes weg te werken. Het is belangrijk dat je de juiste kleur concealer gebruikt voor je wallen. Niet te donker niet te licht. Voor vlekjes gebruik je andere kleuren, dit doe je zodat je ze kunt camoufleren.  Lees even verder om er achter te komen welke kleur je gebruikt voor wat.

Kleuren concealer

Voor elke soort vlek is er een andere soort kleur concealer.  Voor een zichtbare ader of blauwe kringen gebruik je een perzik achtige kleur. Voor paarse kringen gebruik je gele concealer om het te dekken. Voor rode vlekjes gebruik je groene concealer. En als je een doffe huid hebt gebruik dan paars om het weer wat stralender te laten ogen.

Lipbalsem

Droge lippen haten we allemaal, van die schilfers die je er steeds af wilt trekken en als resultaat scheurt je velletje van je lip. Sommige mensen doen liever geen lippenbalsem op omdat hun lippen dan geen kleur hebben en dit vinden ze vervelend. Hiervoor heb je dus lippenbalsem met kleur.  Het ideale middel om droge lippen tegen te gaan en er is veel keus in kleur. De geuren van een lipbalsem is vaak ook lekker vooral als het er ook naar smaakt! Een heerlijke verzorgende lippenbalsem om op te eten dus

Soorten wenkbrauw attributen

Je kent het wel, meiden met van die supermooie strakke wenkbrauwen. Ja hoe doen ze dat denk je dan.  Het eerste wat je doet om een mooie strakke wenkbrauw te hebben is om je wenkbrauw te epileren. Dit doe je met een pincet.  Nu heb je meer vorm en ja je je wenkbrauw bij tekenen. Hier heb je verschillende spullen voor, pomade, stiften noem maar op. Zelf gebruik ik de stift omdat dit makkelijk te gebruiken is en een strak effect geeft. Je kan zelf kiezen wat voor kleur je wilt maar het beste is om een kleur te nemen het zelfde als je haar. Dit voorkomt een raar effect. Als je klaar bent dan kan je nog een lijntje concealer aanbrengen om het nog iets strakker te maken.